طراحی سایت شرکتی
آیا میدانید راهاندازی یک سایت شرکتی چه اندازه میتواند بر روی کسب و کار شما تاثیر بگذارد؟ طراحی سایت شرکتی یکی از بهترین اقدامات برای معرفی شرکتها به دنیا، معرفی خدمات و ارتباط با مشتریان به صورت آنلاین است.
بنابراین اگر شما که این مطلب را مطالعه میکنید مدیرعامل یک شرکت هستید، نباید مطالعه این مطلب را از دست بدهید. این مقاله اطلاعات کاملی درمورد مزایای طراحی سایت شرکتی و چگونگی انجام آن در اختیار شما قرار میدهد.
بررسی مزایای طراحی سایت شرکتی
در حال حاضر اغلب شرکتها، یک سایت برای خود راهاندازی کردهاند. اگر شما به تازگی شرکتی تاسیس کردهاید، نباید از قافله عقب بمانید چون نداشتن سایت شرکتی به این معنا است که شما خود را از جمع رقبا دور نگه داشتهاید. اما چرا طراحی سایت شرکتی اهمیت دارد؟ در این قسمت از مطلب مهم ترین مزیت های طراحی سایت شرکتی را برای شما توضیح خواهیم داد:
1- به راحتی شرکت خود را معرفی کنید.
سادهترین و سریعترین راه برای معرفی شرکت این است که شما سایت شرکتی داشته باشید. مردم در هر کجای دنیا به اینترنت دسترسی دارند. وقتی نام شرکت شما را در موتور جستجوی گوگل بنویسند، درصورتی که سایت داشته باشید، لینک سایت شما در اختیار آنها قرار میگیرد. آنها با ورود به سایت شرکتی، میتوانند تمامی اطلاعات که نیاز دارند را درمورد شرکت شما به دست بیاورند. به همین سادگی شما شناخته شدید.
2- به شرکت خود اعتبار دهید.
آیا تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که اگر شما نتوانید در جمع شرکتهای رقیب، اعتبار خود را بالا ببرید خیلی زود کنار گذاشته میشوید؟ در عصر حاضر یکی از فاکتورهای جلب اعتماد مردم این است که شما سایت شرکتی داشته باشید. حتی وقتی میخواهید با شرکتهای خارجی وارد قرارداد شوید، برای آنها بسیار مهم است که شما یک سایت شرکتی به نام خود ثبت کرده باشید و تمامی اطلاعات را در داخل این سایت قرار دهید.
3- همیشه در خدمت مشتریان هستید.
وقتی درمورد طراحی سایت شرکتی صحبت میکنیم، یعنی این امکان وجود دارد که شما به صورت ۲۴ ساعته با مشتری در ارتباط باشید. این اتفاق واقعاً عالی است. چون میتوانید خدمات خود را به صورت شبانهروزی در اختیار مشتری قرار دهید و از این طریق سود زیادی خواهید کرد.
4- فروش خود را چندین برابر کنید.
وقتی شما فقط یک شرکت در منطقه جغرافیایی مشخص دارید، فقط میتوانید خود را به مردم آن منطقه معرفی کنید و دسترسی به شهرها و استانهای دیگر ندارید. ولی زمانی که سایت شرکتی راهاندازی میکنید، میتوانید فعالیتها و خدمات شرکت خود را نه تنها به استانهای دیگر بلکه به مردم جهان نیز معرفی نمایید. این کار باعث میشود مشتریان شما افزایش یافته و میزان فروش بیشتری داشته باشید.
برخی از نمونه کارهای طراحی سایت اختصاصی رایان
طراحی سایت شرکت هلدینگ فراساحل
طراحی سایت شرکت HEISSMANN آلمان
طراحی سایت پزشکی ویراگروپ
طراحی سایت پزشکی MedicPing کانادا
طراحی سایت شرکت SEHCO عراق
طراحی سایت شرکت Rhizome استرالیا
طراحی سایت شرکت WMV اتریش
طراحی سایت روفیا گلدگالری امارات
طراحی سایت شرکت فناوری خوارزمی
طراحی سایت مطالعات اوراسیا دانشگاه تهران
طراحی سایت شرکت IT House دبی
طراحی سایت شتابدهنده توانا
طراحی سایت شرکت سرامیک اطمینان دبی
طراحی سایت فروشگاه ساعت SMP
طراحی سایت شرکت فراپل جم
طراحی سایت بازرگانی آسان ترخیص ایرانیان
طراحی سایت شرکت خاویار نویان
طراحی سایت DARK LUSSO انگلیس
طراحی سایت شرکت تولید محتوای ویژن
طراحی سایت شرکت صنایع الکترونیک سام تدبیر
جهت مشاوره رایگان طراحی سایت اختصاصی و مشاهده نمونه کارهای بیشتر با ما تماس بگیرید.
4212 232 0910
مهمترین ویژگی های طراحی سایت شرکتی
وقتی شما به گروههایی که در زمینه طراحی سایت فعالیت دارند مراجعه کنید، اولین چیزی که از شما میپرسند این است که هدف شما از طراحی سایت چیست؟ چون ویژگی سایتها با یکدیگر متفاوت است. مهم ترین ویژگی های طراحی سایت شرکتی عبارتند از:
سایت شرکتی باید ریسپانسیو باشد.
برای طراحی سایت شرکتی به این موضوع توجه کنید که مخاطبان ممکن است از هر دستگاهی برای ورود به سایت شما استفاده کنند. برخی ممکن است با موبایل به سایت شما وارد شود و برخی لپتاپ را انتخاب میکنند. سایت شما باید واکنشگرا یا ریسپانسیو باشد و متناسب با نوع دستگاه، قابلیتهای سایت به راحتی در اختیار مخاطب قرار گیرد.
اطلاعات تماس را در اختیار مشتری بگذارید.
وقتی شما سایت شرکتی راهاندازی میکنید، یعنی در یک منطقه جغرافیایی مشخص نیز به صورت حضوری فعالیت دارید. پس باید در داخل سایت خود اطلاعات تماس شامل شماره تلفن، شبکههای اجتماعی و آدرس موقعیت جغرافیایی خود را درج کنید. این کار دو مزیت دارد. هم ارتباط مخاطبان با شما بهتر میشود و هم به جلب اعتماد آنها کمک کردهاید. وقتی آدرس موقعیت جغرافیایی خود را درج میکنید،
این مسئله نشان میدهد که شما واقعاً یک شرکت حقیقی هستید.
بهینه سازی سئو را فراموش نکنید.
اشتباهی که برخی از افراد مرتکب میشوند این است که بعد از راه اندازی سایت شرکتی، چند ماه بر روی آن کار کرده و سپس سایت را به حال خود رها میکنند. در چنین شرایطی در کوتاه مدت مشاهده خواهند کرد که چه اندازه رتبه سایت افت میکند. وقتی درمورد طراحی سایت شرکتی صحبت میکنیم، یعنی رقابت واقعاً پیچیده و زیاد است. اگر شما نتوانید سئو سایت را همواره به روزرسانی کنید، از نظر گوگل سایت شما کنار میرود و رنکینگ خود را از دست میدهید. پس در کنار طراحی سایت، شما یک تیم سئوکار حرفهای را نیز نیاز دارید.
بهترین نام دامنه را انتخاب کنید.
اگر نام دامنهای که برای سایت شرکتی خود انتخاب میکنید خاص و جذاب باشد، در ذهن مخاطب خواهد ماند. در انتخاب نام دامنه به ارتباط آن با نام شرکت، کوتاه بودن و راحتی جهت به خاطر سپردن نام توجه کنید.
تیم خود را به مخاطب معرفی کنید.
بهترین راهکار برای اینکه بتوانید از طریق سایت شرکتی، کارمندان را به مشتریان معرفی نمایید این است که عکس تک تک افراد را همراه با مشخصات و نوع فعالیت آنها در داخل شرکت در داخل سایت درج نمایید.
بررسی مراحل طراحی سایت شرکتی
اما اکنون به سراغ این موضوع برویم که گروه طراح برای طراحی سایت شرکتی، به چه صورت عمل میکند. بهتر است با روند کار آشنا شوید تا متوجه شوید که طراحی سایت شرکتی چقدر به ظرافت و مهارت بالا نیاز دارد:
1- نیازهای مشتریان را بشناسید.
اول باید اطلاعات کاملی درمورد مشتریان هدف خود به دست بیاورید و براساس نیاز آنها سایت خود را طراحی نمایید چون سایت شما باید پاسخگوی نیاز مخاطب باشد. در غیر این صورت نمیتوانید بازخورد مناسب را دریافت کنید.
2- اهداف پروژه را مشخص نمایید.
اکنون باید یک لیست کاملی از اهداف طراحی سایت تنظیم نمایید. این لیست کمک میکند شما بتوانید بخشهای مختلف طراحی سایت را پیش ببرید. برای مثال فرض کنیم یکی از هدفها این است که شما به اطلاعات مشتریان دسترسی داشته باشید. بنابراین اکنون میدانید که برای رسیدن به این هدف شما باید در داخل سایت خود بخشی جهت درج اطلاعات مشتریان تعریف نمایید تا بتوانید یک بانک اطلاعاتی ایجاد کنید.
3- با یک تیم طراح سایت وارد قرارداد شوید.
از آنجایی که طراحی سایت شرکتی واقعاً نیاز به ظرافت بسیار زیادی دارد و باید با دقت پیش برود تا جامعه هدف را به خوبی تحت تاثیر قرار دهد، پس بهتر است به سراغ گروه طراح حرفهای بروید. نمونه کارها را بررسی کنید و سپس قرارداد خود را منعقد نمایید.
4- نام مناسب برای سایت خود انتخاب نمایید.
به جرات میتوان گفت یکی از مهمترین مراحل طراحی سایت شرکتی این است که یک نام دامنه مناسب برای خود انتخاب کنید. این نام باید بهگونهای باشد که مشتری بعد از یکبار خواندن، سریعاً آن را به خاطر بسپارد. از طرف دیگر نام سایت شرکتی باید تداعیکننده نام شرکت و فعالیت شما در ذهن مخاطب باشد.
5- نقشه کلی سایت را طراحی کنید.
گروه طراح باید یک نقشه کلی برای سایت شما طراحی نماید و اکنون شما به عنوان کارفرما باید این نقشه را بررسی کنید. اگر نظری دارید، اجرا نمایید تا درنهایت سایت شما به بهترین نقشه و طراحی خود برسد.
6- بهینه سازی سایت را فراموش نکنید.
بعد از اینکه طراحی سایت تمام شد، اکنون نوبت به بهینهسازی سایت میرسد. برای این منظور باید نسبت به تولید محتوای سایت اقدام کنید. همچنین به روزرسانی در طراحی سایت و ایجاد آیکونهای جدید نیز بخشی از بهینهسازی سایت به حساب میآید.
قیمت طراحی سایت شرکتی چقدر می شود؟
شما به عنوان یک کارفرما باید بدانید چه عواملی بر روی هزینه طراحی سایت شرکتی تاثیر میگذارد تا در زمان عقد قرارداد اطلاعات کاملی در این زمینه داشته باشید. این عوامل عبارتند از:
- نام مناسبی برای دامنه خود انتخاب کنید.
- سایت شما باید گواهی نماد الکترونیک داشته باشد.
- باید یک طراحی مناسب برای سایت خود اجرا نمایید.
- کدنویسی سایت نیز هزینهبر است.
- باید هاست مناسب خریداری نمایید.
- شما به یک تیم پشتیبان از سایت نیاز دارید.
- باید تیم سئوکار استخدام نمایید.
- حتماً لازم است خدمات یا محصولات شرکت خود را در بازه زمانی مشخص در داخل سایت شرکتی معرفی نمایید.
- از طرف دیگر باید برای بازاریابی و تبلیغات هزینه کنید.
کلام آخر
آیا به دنبال یک تیم حرفهای برای طراحی سایت شرکتی میگردید؟ بد نیست نمونه کارهای رایان تم را مشاهده کنید. مطمئن هستیم که از نمونه کارهای طراحی سایت شرکتی توسط تیم رایان تم استقبال خواهید کرد. حتی میتوانید مقایسهای بین قیمت طراحی سایت شرکت توسط رایان تم با تیمهای دیگر داشته باشید تا با خیال راحت بتوانید به این مجموعه اعتماد کنید. همین الان با ما تماس بگیرید و از ما مشاوره رایگان بگیرید.
آیا نیاز به مشاوره دارید؟
لطفا جهت مشاوره و برآورد هزینه طراحی سایت اختصاصی و سئو سایت، فرم مشاوره رایگان را تکمیل نمایید.